Retour

Hoeveel tijd heb ik om mijn bestelling te retourneren?

Je hebt gedurende 14 kalenderdagen vanaf de levering of het sluiten van de overeenkomst het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden. Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen (de kosten hiervoor betaal je zelf).

Voorwaarden

Als je de goederen wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, moeten deze onbeschadigd zijn en zich in de originele verpakking bevinden, inclusief alle geleverde toebehoren. Het risico ligt hierbij bij de koper. Indien artikelen beschadigd retour komen, zal hier een waardevermindering op toegepast worden. Ook indien een retourzending verloren raakt of nooit bij ons aankomt, ligt het risico bij jou als koper.

Het retourrecht stelt dat je een product moet kunnen beoordelen zoals je dat in de fysieke winkel zou kunnen doen. Het is dus niet toegelaten om producten te  gebruiken alvorens deze terug te sturen. De retour van gebruikte producten zal steeds geweigerd worden.

Na het aanmelden van de  retour moet het product binnen de 14 dagen worden teruggestuurd.

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

De wettelijke termijn om de terugbetaling te doen is 14 dagen na ontvangst van de retour, maar wij stellen alles in het werk om de terugbetaling binnen de 3 werkdagen uit te voeren.

Retourproces

Om je herroepingsrecht snel en correct uit te oefenen, kan je het contactformulier invullen. Wij zullen je per e-mail een ontvangstbevestiging van jouw herroeping sturen.